Loading...

Silikonová forma na čokoládu – veselé Vánoce - Silikomart

Forma na 15 bonbonů s veselými vánočními motivy. ... Další popis
Naše cena s DPH
206 Kč
Skladem více než 5 ks
ks

Podrobný popis produktu

Veselé vánoční motivy soba, sněhuláka a saní rozzáří vánoční stůl. Rozpuštěnou čokoládou naplňte formu, přebytek setřete stěrkou a formou poklepejte o pracovní desku, aby v čokoládě nebyly bublinky. Čokoládky dejte ztuhnout do chladu (forma vydrží teploty do -60°C). Jednotlivé figurky jsou krasně zdobené a díky nepřilnavosti a pružnosti silikonu je vždy snadno vyloupnete. Formu můžete mýt v myčce. 

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Silikonové formy na čokoládu značky Silikomart vynikají svou kvalitou. Velice ráda je používám a jsem s touto značkou velmi spokojená. V nabídce eshopu je mnoho různých druhů a každý si vybere formu dle svých potřeb a požadavků. Tato forma je s vánočním motivem a hodí se jak na výrobu pralinek, tak hlavně na odlévání malých čokoládek. Ty se budou líbit hlavně dětem. Čokoládky a pralinky budou určitě ozdobou vánočního stolu, ale můžou posloužit i jako vhodný dárek. Pokud budeme připravovat čokoládky bez náplně, tak na zaplnění formy budeme potřebovat 150 g čokolády. Nejlépe použijeme čokoládu ve tvaru čoček, ale není to podmínkou. Dá se použít i tabulková čokoláda, kterou nasekáme na menší kousky. Čokoládu je třeba před použitím rozpustit a vytemperovat, a to podle druhu použité čokolády. Může se použít buď nějaký elektrický temperovací přístroj, hrnec s názvem Vodní lázeň nebo silikonová miska na rozehřívání čokolády s víkem. Je vhodná do mikrovlnné trouby nebo i do běžné vodní lázně. Kdo bude pracovat s čokoládou častěji, tak doporučuji pořídit si ještě i teploměr pro temperování. Vše je k dostání v tomto eshopu.

Vytemperovanou čokoládu vlijeme do formy, čokoládu rozetřeme do prohlubní, na povrchu uhladíme a formou několikrát bouchneme o pracovní desku stolu. Tím se zbavíme případných bublinek. Formu odložíme do chladu a po ztuhnutí čokoládky vyloupneme. Pokud budeme připravovat pralinky, tak prohlubně formy vytřeme za pomoci menšího štětečku vytemperovanou čokoládou, po zatuhnutí zopakujeme. Pak přidáme náplň a pralinky nahoře čokoládou uzavřeme. Necháme ztuhnout a vyloupneme. Můžeme vyrábět čokoládky a pralinky v různých chuťových kombinacích přidáním různých ingrediencí.

Kdo nemá s temperováním ještě vůbec žádné zkušenosti, tak tomu pomůže video s panem Radkem Šubrtem.

Forma je vyrobena z 100% platinového silikonu, snáší teploty od – 60°C do + 230°C. Lze ji umývat v myčce nádobí. Jsem s ní velmi spokojená a můžu ji doporučit všem. M.F.

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

65 Kč
Skladem
63 Kč
Skladem
66 Kč
Skladem
63 Kč
Skladem

Recenze produktu

Napsat recenzi
????

jsou moc pěkné, snadno se z nich čokoláda vyndává

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.